De beste invalkracht voor de klas!

Vanaf begin jaren 90 ontwikkelt Clooser.nl software en diensten op het gebied van vervangingen in het basisonderwijs. Met onze passie, creativiteit en toewijding naar de klant, streven wij naar de beste eindoplossing. Clooser.nl werkt samen met duizenden invalkrachten, die wij inzetten om de zorgen van de school weg te nemen. Bij Clooser.nl kunt u vertrouwen op een onafhankelijke gesprekspartner. Waar nodig werken we samen met alle leveranciers van diensten aan het onderwijs.

Diensten

Clooser.nl biedt diverse mogelijkheden voor de zoektocht naar de juiste invalkracht door:

Software

Wanneer u zelf de touwtjes in handen wilt houden, dan biedt Clooser de beste software om de organisatie van uw vervangingen in eigen beheer uit te voeren.

Outsourcen vervangingen

Clooser.nl kan het organiseren van uw vervangingen volledig uit handen nemen. Wij zorgen met ons team van planners dat we zo spoedig mogelijk de juiste invalkracht voor uw klas hebben staan.

Werving en selectie

Bent u op zoek naar een leerkracht voor een langer termijn of voor een vaste dienst? Ons recruitment-team gaat met uw wensen op zoek naar de beste kandidaat voor de perfecte

Kernwaarden

Persoonlijk

Met onze service op maat, kunnen wij spreken van een persoonlijke aanpak.

Passie

Vanuit passie zetten onze specialisten zich dagelijks in, voor het optimaal functioneren van het basisonderwijs door de beste leerkracht voor de klas te plaatsen.

Specialistisch
“De juiste leerkracht voor de klas”. Alle onze diensten worden hierop afgestemd. We zijn dan ook echte specialisten op dit gebied.

Missie

Mensen maken het verschil, zeker binnen het onderwijs! Vanuit maatschappelijk belang streven we dagelijks naar de beste inzet van onderwijspersoneel. Met onze jarenlange beleids- en software-ervaring in het onderwijs, onderscheiden we ons als experts.

We zijn opgebouwd uit een sterk team van deskundigen en geloven in een goede bemiddeling, advies en gebruik van de juiste systemen. Onze specialisten begrijpen de kracht van een optimaal ingericht  softwaresysteem waarmee we scholen en kandidaten kunnen verbinden.

Uitgangspunt van ons handelen is 8+. Voor alle activiteiten die we uitvoeren streven we naar een 8 of hoger. Dit zet de toon en doelstelling voor Clooser.nl. Wij verbinden en brengen bij elkaar door middel van hoogwaardige oplossingen.

Ons Team

 • Hans Cloostermans
  Hans Cloostermans Directie
 • Rob van den Goor
  Rob van den Goor Directie
 • Rob de Witte
  Rob de Witte Planner
 • Monique
  Monique Planner
 • Kevin
  Kevin Programmeur
 • Alex
  Alex Programmeur
 • Eva
  Eva Designer

 

↓