Werkwijze Clooser.nl recruitment:

  1. Inschrijven; Wanneer je op zoek bent naar een baan in het onderwijs, of je werkt al in het onderwijs, maar het is tijd voor een nieuwe stap, dan schrijf je je in.
  2. Telefonische intake; Wij nemen telefonisch contact met je op voor een intake. We bespreken jouw CV en staan ook stil bij jouw wensen en voorkeuren.
  3. Zoeken; Na de telefonische intake maken we de afweging of wij geschikte vacatures hebben, of verder moeten zoeken.
  4. Kennismakingsgesprek; Wanneer we een geschikte vacature hebben gevonden die past bij jouw profiel, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We bespreken jouw ervaringen, wensen en de wensen van de school.
  5. Voorstellen; Wij leggen je profielschets voor aan een school die hopelijk besluit dat je op gesprek mag!
  6. Sollicitatiegesprek: Wij plannen de gesprekken voor je in bij de school. Eventueel kunnen wij aansluiten bij de sollicitatiegesprekken om je te ondersteunen.
  7. Nieuwe baan!

Mochten we niet direct een passende baan voor je kunnen vinden, dan nemen we graag je persoonlijke gegevens op in ons bestand. Wellicht kunnen we in de toekomst wel een passende baan aanbieden.

Clooser.nl recruitment is geen uitzendbureau, wij bemiddelen met als einddoel een vast dienstverband bij een school.

Inschrijven bij Clooser.nl recruitment is kosteloos. Bij een eventuele plaatsing wordt er voor je als kandidaat niets in rekening gebracht.

Als je ervoor kiest om ons vrijwillig informatie te verschaffen, worden deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd, conform de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP) hieraan stelt.

↓