U kent Clooser.nl waarschijnlijk van de plannings- en coördinatietool voor invalkrachten in het primair onderwijs. De ondersteuner voor schoolbesturen en samenwerkingsverbanden met het opstellen van en invulling geven aan vervangingsbeleid. Dit doen wij d.m.v. softwareontwikkeling en/of het verzorgen van de planning. Naast deze ondersteuning en ontwikkeling, richten we ons op de werving van onderwijsprofessionals voor tijdelijke en/of vaste vacatures bij u op school!

De onderwijs-arbeidsmarkt is momenteel te schaars op om sollicitanten te wachten, Clooser.nl recruitment gaat actief voor u op zoek. Aan de andere kant helpen wij (zowel starters als ervaren) onderwijsprofessionals met de zoektocht naar een nieuwe (vaste) baan. Ons doel: een geslaagde match tussen de wensen van een kandidaat en die van een school!

Voordelen Clooser.nl recruitment:

  • Clooser.nl recruitment is geen uitzendbureau. Wij hanteren een eenmalige wervingsfee op basis van ‘no cure no pay’;

  • Kennis van het primair onderwijs, met een uitgebreid netwerk en dagelijks contact met onderwijsprofessionals;

  • Werven kost u veel tijd en geld. Wij nemen dit uit handen. U maakt de uiteindelijke keuze voor een kandidaat;

  • Geen ingewikkelde processen en procedures, maar eenvoud, persoonlijk contact en aandacht.

 

Zoekt u een onderwijsprofessional, of bent u een onderwijsprofessional die toe is aan een nieuwe/volgende uitdaging, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken via floris@clooser.nl, of via onze contactpagina. Wellicht hebben wij al een interessante kandidaat, of vacature!

 

Aanvullende informatie:

Werkwijze Clooser.nl recruitment;

Flyer Clooser.nl recruitment.

 

↓