Aanstaande zaterdag 27 mei strijden 16 teams uit de dorpen van de Gemeente Horst aan de Maas, om de titel ‘Baas van Horst aan de Maas’. De winnaar mag deze titel één jaar lang voeren. Om de strijd tussen deze zestien dorpen mogelijk te maken, is Clooser.nl een van de sponsoren van dit evenement.

Het doel van deze strijd is om de sociale samenhang in de gemeentes te versterken. Tijdens deze dag gaan de verschillende teams de strijd met elkaar aan, door middel van spellen. Deze spellen vergen conditie, kracht, maar vooral onderlinge samenwerking. In 2015 heeft het team uit Hegelsom gewonnen. Hegelsom heeft de titel af moeten staan aan Melderslo. Dit jaar wordt het dan ook in Melderslo georganiseerd.

‘Baas van Horst aan de Maas’ wordt afgesloten met Baaspop. Op dit eindfeest zijn er verschillende deejays aanwezig en is de bekendmaking welk dorp de titel ‘Baas van de Horst aan de Maas’ op haar naam mag schrijven. Een onvergetelijke avond voor maar € 7,00!

Jij wilt natuurlijk dat jouw dorp het prachtige bord ‘Baas van Horst aan de Maas’ bij de dorpsgrens  heeft hangen. So save the date en kom 27 mei in Melderslo jouw dorp aanmoedigen! Vergeet niet om alvast je kaartje voor Baaspop te kopen.

Clooser.nl wenst alle teams veel succes.

 

↓