Binnen enkele klikken als invalkracht voor de klas in het basisonderwijs?

Maak vandaag nog je vervangersprofiel aan bij Clooser.nl!

Van maandag tot zondag regent het ziekmeldingen van leerkrachten op basisscholen.

‘Hoe krijg ik zo snel mogelijk een invalkracht die aan alle eisen voldoet?’ is de vraag die het hoofd van de schooldirecteur pijnigt.

Jij als vervangende leerkracht in het basisonderwijs hebt nu de kans om je in te schrijven bij Clooser.nl. Hoe je dat doet? Heel eenvoudig: maak op deze pagina binnen enkele klikken je vervangersprofiel aan. Eenmaal in de database verwerkt, ben je direct zichtbaar in onze ‘Nationale Vervangersbank’! Op honderden scholen worden maandelijks circa 2000 vervangingen via deze vervangersbank ingepland.

Clooser.nl

Hoe fijn is het dat één partij met één systeem jou direct in contact brengt met de bij Clooser.nl aangesloten besturen? Clooser.nl is die partij met een bewezen systeem, waarmee een schooldirectie binnen 3 stappen een vervangende leerkracht heeft gevonden:

  1. De school doet een aanvraag voor een invalkracht in ons softwaresysteem.
  2. Vraag en aanbod worden gematcht.
  3. Het systeem zorgt voor de volledige administratie.

Clooser.nl heeft een softwareoplossing met bijbehorende diensten ontwikkeld, die de zoektocht naar invalkrachten wel heel erg gemakkelijk maakt. Een zieke medewerker is binnen een handomdraai vervangen!

Via de website of de VervangersApp kun je eenvoudig reageren op vervangingsaanvragen. Tegelijkertijd heb je een compleet overzicht van waar je moet werken met alle schoolgegevens. Salaris en reiskosten worden automatische via onze software doorgestuurd naar de salarisadministratie. Geen declaratieformulieren nodig en snelle uitbetaling gegarandeerd.

Clooser.nl is permanent op zoek naar nieuwe vervangers. Schrijf je nu in en maak deel uit van onze Nationale Vervangersbank, en jouw vacatures stromen laagdrempelig binnen. Je bent nog maar enkele stappen verwijderd van een perfecte job als invalkracht.

Succes!

De VervangersApp is te gebruiken op IOS en Android.

home_app2_app_store
home_app2_google_play
↓